Service camioane

Vulcanizare

Descriere servicii

 

Unitatea noastra de service camioane este, in prezent, complet dotata si modernizata pentru toate operatiunile de vulcanizare la rece, atat pentru camioane, cat si pentru autoturisme si alte vehicule comerciale.

 

 

Dispunem de doua ateliere mobile sub licenta Bridgestone TruckPoint® complet echipate pentru interventii vulcanizare in regim normal, iar pentru clientii permanenti asiguram monitorizarea flotei si interventie rapida, serviciul avand o acoperire pe plan national si in Uniunea Europeana.

 

De asemenea, in cadrul service-ului nostru putem realiza operatiuni de echilibrari roti, aliniament axe si geometrie roti, atat pentru vehicule comerciale cat si autoturisme.

 

Pentru a reduce timpul de asteptare in cazul unei programari, va rugam sa plasati programarea cu cel putin 24 de ore inainte.

Partener licentiat

Bridgestone® este printre cele mai apreciate companii din industria producatorilor de anvelope, avand o traditie de peste 80 de ani si numarand, in prezent, 47 fabrici specializate si zeci de alte unitati de productie conexe. In cadrul diviziei europeane functioneaza conceptul TruckPoint, care cuprinde o retea de unitati service autorizate, unde clientii cu flote pot beneficia de suportul specialistilor calificati Bridgestone®. CTP Service face parte din aceasta retea incepand cu 2010.