Service camioane

Atelier service mobil

Filozofia noastra de lucru se bazeaza pe rapiditate, eficienta si optimizare a costurilor pentru clienti. Din acest motiv, in paralel cu unitatea de service localizata, oferim atat pentru clientii ocazionali, cat si pentru cei permanenti, pe baza de contract, un serviciu de atelier mobil complet echipat, pentru interventii de natura mecanica, electrica, electromecanica si de vulcanizare si inlocuiri anvelope, sub licenta Bridgestone Truck Point.

 

Incepand cu 2010, CTP Service Autocamioane este membru in reteaua europeana de service-uri Bridgestone, Truck Point Europe, astfel extinzandu-se disponibilitatea pentru interventii pe teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana.

 

In acest sens, dispunem atat de un atelier mobil complet pentru interventii legate de anvelope sau depanari (vulcanizare, inlocuiri anvelope, echilibrare), cat si de un autovehicul utilitar pentru interventii rapide specializate, de mecanica si electrica, in regim de urgenta.

 

Ambele ateliere opereaza pe marginea unui program zilnic de lucru 07.00 - 22.00. Pentru interventii legate de anvelope sau depanari, regimul de operare al atelierului mobil este non-stop, pe o raza de 100 km in jurul orasului Ploiesti.

 

Pentru clientii permanenti, CTP Service Autocamioane asigura suport tehnic calificat, monitorizarea flotei in regim non-stop, interventii rapide atat in tara cat si in Europa si verificari tahografe analogice si digitale, fiind autorizati RAR in acest sens.

 

Anvelope si piese de schimb camioane

 

Pentru acizitionarea necesarului de piese de schimb, avem acces online la stocurile reprezentantelor producatorilor, termenul mediu de aprovizionare fiind de maxim 3 zile lucratoare de la data de confirmare a comenzii. Pentru a consulta lista de furnizori, accesati sectiunea de furnizori anvelope si piese camioane.

 

Datorita parteneriatului strategic cu Bridgestone, CTP Service este dealer autorizat pentru anvelope camioane marca Bridgestone / Firestone de orice dimensiune.

 

Pentru a cere o cotatie pentru piese de schimb sau operatiuni de atelier mobil (interventie si depanare), va rugam accesati formularul de cotatie pret.