Atelier service mobil

          Filozofia noastra de lucru se bazeaza pe rapiditate, eficienta si optimizare a costurilor pentru clienti. Datorita acestui lucru, in paralel cu service-ul nostru din str. Sferei 5B, PIP, venim in ajutorul tuturor clientilor nostri cu serviciul de atelier mobil complet echipat, pentru interventii de natura mecanica, electrica, electromecanica si de vulcanizare, inclusiv inlocuiri anvelope.

CTP Service Autocamioane este partener TRUCK FORCE si GOOD YEAR, alaturi de care oferim servicii de calitate superioara, astfel alaturi de noi porniti la drum in siguranta.

In acest sens, dispunem atat de un atelier mobil complet pentru interventii legate de anvelope sau depanari (vulcanizare, inlocuiri anvelope, echilibrare), cat si de un autovehicul utilitar pentru interventii rapide specializate, de mecanica si electrica, in regim de urgenta.

Ambele ateliere opereaza in intervalul 07.00 – 22.00. Pentru interventii legate de anvelope sau depanari, regimul de operare al atelierului mobil este non-stop, pe o raza de 100 km in jurul orasului Ploiesti.

Pentru clientii permanenti, CTP Service Autocamioane asigura suport tehnic calificatmonitorizarea flotei in regim non-stopinterventii rapide atat in tara cat si in Europa si verificari tahografe analogice si digitale, fiind autorizati RAR in acest sens.

Anvelope si piese de schimb camioane

        Pentru achizitionarea necesarului de piese de schimb, avem acces online la stocurile reprezentantelor producatorilor, termenul mediu de aprovizionare fiind de maxim 3 zile lucratoare de la data de confirmare a comenzii. Pentru a consulta lista de furnizori, accesati sectiunea de furnizori anvelope si piese camioane.

Datorita parteneriatului strategic cu Good Year, CTP Service este dealer autorizat pentru anvelope camioane marca Good Year de orice dimensiune.

Pentru a cere o cotatie pentru piese de schimb sau operatiuni de atelier mobil (interventie si depanare), va rugam accesati formularul de cotatie pret.

De asemenea, oferim servicii de asistenta rutiera cu platforma auto max. 8 t., servicii transbordare marfa paletizata, servicii de descarcare/ incarcare marfa paletizata atat in incinta proprie, cat si la locatiile indicate de clienti, cu motostivuitor 2 t.