Statie ITP

Descriere servicii

CTP Service este autorizata RAR să efectueze inspectii tehnice periodice, in cadrul statiei ITP proprii, pentru clasele II si III de autovehicule. Aceste clase includ urmatoarele categorii de autovehicule, indiferent de masa maxima autorizata:

  • Autovehicule rutiere – autoturisme, microbuze, tractoare, camioane
  • Autovehicule utilitare, mixte, specializate
  • Autorulote
  • Remorci, semiremorci si rulote cu si fara sistem de franare

Operatiile realizate in cadrul statiei ITP sunt, in principal, asupra urmatorilor parametri: stare motor, verificare frane, sistem de directie, lumini, anvelope, emisii poluante, aspect caroserie.

Putem realiza inspectia tehnica periodica pentru orice varianta de motorizare – benzina sau diesel, iar pentru verificarea sistemului de franare dispunem de un stand de franare MAHA®.

Deoarece unitatea noastra de service dispune de un spatiu generos si bine structurat, timpul necesar pentru efectuare ITP-lui este mult redus, nefiind necesara manipularea de mai multe ori a vehiculului. Perioada de valabilitate a inspectiei tehnice periodice este standard – 2 ani.

Pentru a reduce timpul de asteptare in cazul unei programari, va rugam sa plasati programarea cu cel putin 24 de ore inainte.