Spalatorie camioane

Descriere servicii

Din dorinta de a oferi clientilor nostri un portofoliu cat mai variat de servicii , CTP Service Autocamioane dispune de o zona situata in incinta unitatii, cu destinatia de spalatorie auto, disponibila atat pentru camioane, cat si pentru turisme, la tarife deosebit de avantajoase.

Spalatoria auto ofera servicii de spalare manuala interior si exterior, curatare tapiterie textila si polisare a suprafetelor vopsite. Avantajul spalatoriei manuale prin comparatie cu cea automata este accesibilitatea in anumite zone, precum ansamblul de prindere al semiremorcii de capul tractor, acolo unde este foarte importanta indepartarea reziduurilor (noroi, ulei sau alti agenti externi).

Operatiunea de spalatorie nu necesita programare in service, putandu-se efectua oricand de luni pana vineri in intervalul 08.00 – 17.00, insa avem rugamintea de a va prezenta in prima faza la receptia service-ului nostru pentru a va confirma disponibilitatea.

Pentru a reduce timpul de asteptare in cazul unei programari, va rugam sa plasati programarea cu cel putin 24 de ore inainte.