Atelier tahografe

Descriere servicii

In cadrul atelierului de tahografe al CTP Service Autocamioane, putem realiza montarea si verificarea tahografelor, atat cele analogice (mecanice), cat si cele digitale.

Pentru operatiunile de verificare tahografe, dispunem, in cadrul service-ului nostru, de un sistem automat de stabilire a constantelor tahografelor, “Rolling road”. Operatiunea se realizeaza fara deplasarea autovehiculelor pe pista. Practic, datorita sistemului se elimina manevrarea acestora de catre inspectorul TLV, iar timpul necesar desfasurarii operatiunilor de verificare este redus cu 50% fata de procedeele clasice.

Sistemul este alcatuit dintr-un dispozitiv de masurare cu senzor, care lucreaza la fiecare rotatie completa a rotii, si doua role de 1m. Informatiile sunt transmise catre unitatea de procesare, care determina automat coeficientii W si K. Sistemul “Rolling road” este compatibil cu toate tipurile de tahografe analogice si digitale.

Pentru a reduce timpul de asteptare in cazul unei programari, va rugam sa plasati programarea cu cel putin 24 de ore inainte.