Tinichigerie si vopsitorie

CTP Service Autocamioane dispune de un atelier de tinichigerie-vopsitorie cu stand propriu de vopseluri marca DuPont®.

Tinichigerie

In cadrul unitatii de tinichigerie, dispunem de o gama completa de scule, dispozitive si echipamente hidraulice pentru redresari parti metalice si caroserii, pentru executarea lucrarilor de inlocuire si reparatii ale partilor componente ale caroseriei, cu grad mediu si ridicat de dificultate, inclusiv reparatii si interventii asupra structurii de rezistenta a caroseriei.

Deaorece solutia cea mai eficienta, inclusiv in cadrul operatiunilor de tinichigerie si redresare caroserii este cea in care sunt implicate cat mai putine etape de lucru, service-ul nostru este dotat cu un dispozitiv electric de tragere a sasiului, care faciliteaza rapiditatea operatiei de reparatie propriu-zisa asupra acestuia.

De asemenea, putem realiza operatiuni de sudura in puncte (spot welding) si sudura electrica executata in mediu protector (argon), pentru diverse operatiuni de tinichigerie camioane, precum:

  • reparatii sasiu si structuri semiremorci si trailere
  • sudura elemente de caroserie
  • reparatii axe cu came
  • reparatii sasiu
  • reparatii bene si rezervoare cisterna

Vopsitorie

Vopselurile din gama Imron® destinate vehiculelor comerciale folosesc un sistem propriu de nuante concentrate, alcatuit dintr-un stand de amestec cu o gama de nuante, pentru a acoperi toate paletele de culori. Sistemul PowerTints®, utilizat in cadrul standului nostru, foloseste o schema compacta de 27 de nuante concentrate, care poate reproduce circa 18.000 culori din gama RAL, BS si culori solide.

Pentru a reduce timpul de asteptare in cazul unei programari, va rugam sa plasati programarea cu cel putin 24 de ore inainte.